Melikgazi Davul Zurna Ekibi

Melikgazi Yöresel Davul Zurna Kiralama Hizmeti

Günümüzün sıradan ve sıkıcı müzikleri ile yapılan düğünlerinizin alternatifi olarak örf ve adetlerimize uygun geleneksel eğlencemiz davul zurnayla düğün yapmak istiyorsanız profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz. Değer verdiğiniz yakınlarınız, arkadaşlarınızla beraber istediğiniz gibi düğün yapmak artık çok basit. Davul – zurna ve folklor ekiplerimiz, düğün organizasyonlarınızın her aşamasında ve diğer özel günlerinizde yöresel kıyafetleri ve güler yüzleriyle sizleri yalnız bırakmayacaktır. Hayatınızda bir kere yaşayacağınız özel günlerinizin özel ve güzel geçmesi zor değil. Davul zurna enstürmanlarımızla nostaljik hava içerisinde düğün yapmanız için bizimle iletişime geçmenizi bekliyoruz.

Melikgazi Yöresel Davulcu Zurnacı Kiralama

Tecrübeli ve uzman kadromuz ile her türlü nişan, düğün, kına eğlence, asker uğurlama gibi organizasyonlarınızda profesyonelce işimizi yapıyoruz.
Sizlerin bu özel günlerinizi daha da güzelleştirmek için hizmetinizdeyiz.

Yıllardır sizlere en iyi hizmet verebilmek için edindiğimiz tecrübelere dayanarak yöresel kıyafetli davul zurna ekibimizden müşterilerimizin memnuniyet düzeyini arttırmak hedefimizdir.

En Uygun Davul Zurna Fiyatı Garantisi Web Sitemize hoşgeldiniz. Size Yardımcı olmak için burdayız. Davul zurna ekibimiz 1 davulcu ve 1 zurnacı olmak üzere iki kişilik bir ekipten oluşmaktadır. İki kişilik davul zurna ekibi gelin çıkarma için açık alanda dahi büyük bir davetli kitlesini eğlendirmeye yeterlidir.

× Whatsapp
Tıkla Ara